Verkenners

Verkenners

Je bent betrokken en wilt je bijdrage leveren om het nog beter te maken voor jouw kind en andere kinderen? Word dan verkenner in onze Blosse Expeditie!

Blosse Expeditie

Op 21 maart zijn we gestart met de Blosse Expeditie. Een expeditie terug naar de bedoeling van Blosse: kinderen ondersteunen in hun ontwikkeling en hoe we dit toekomstbestendig kunnen organiseren. Want dat het huidige systeem daar niet altijd aan bijdraagt, dat merk jij als ouder/verzorger ook. Even opfrissen? Lees meer over de Blosse Expeditie

Inmiddels zijn we enkele maanden op weg. We verkennen verschillende wegen en manieren en betrekken steeds meer ‘experts’ bij onze expeditie. Dat zijn jullie als ouders/verzorgers in de medezeggenschapsraden en ouderraden ook. Je bent betrokken en wilt je bijdrage leveren om het nog beter te maken voor jouw kind en andere kinderen.

Hoe help jij?

Iedereen kan iets bijdragen aan dit proces. Jij als ouder, dus ook. Juist jij als ouder. Want jij ziet als geen ander welk effect de opvang en het onderwijs hebben op de ontwikkeling van jouw kind. Hoe je kunt bijdragen? Dat weet je misschien zelf nog niet. Wij ook niet. Maar laten we het gesprek aangaan over wat er nodig is. Want wij geloven dat we het samen moeten doen.

Doe je mee?

Word dan verkenner. We vertellen wij je meer over wat deze Blosse Expeditie inhoudt. Ben jij enthousiast, dan kun jij andere ouders op jouw locatie inspireren om ook mee te doen aan deze expeditie. Daar heb je wel een beetje lef voor nodig, en goede zin!

Op woensdag 8 maart 2023 organiseren we een startbijeenkomst waarin we alles vertellen. Je bent om 19.30 uur van harte welkom in het servicebureau van Blosse, W.M. Dudokweg 47 in Heerhugowaard.

Meer weten?

Bekijk de vacature voor de verkenners van Blosse hieronder.

​​​​​​​Praktische informatie

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar gmr@blosse.nl

Een eerste groep verkenners is reeds op weg. Zij zijn na de eerste startbijeenkomst begin november aan de slag gegaan op hun eigen locatie. In het eerste kwartaal van 2023 organiseren we een bijeenkomst waarin de verkenners van de diverse locaties hun ervaringen uitwisselen.

Veelgestelde vragen

No items found.
Alle vragen